RENDSZERBEN GONDOLKODUNK.

COMPANY OPERATION
MANAGEMENT

Egy üzlet felépítésének és fejlesztésének sikere nagyban függ attól, hogy az informatikai háttér képes legyen biztosítani az üzlet hatékony működését, illetve a folyamatos fejlődést. Egy sikeres cégvezető számára épp ezért elképzelhetetlen az IT nem stratégiai szinten történő kezelése; hiszen a fejlődés szempontjából kritikus rendszer megteremtése és működtetése az IT által valósul meg.

Státusz riport

A státusz riport tartalmazza a vállalat aktuális informatikai és működési hátterének pontos leírását, valamint a meghatározott üzleti célok megvalósítását szolgáló fejlesztési terv részletes szakmai specifikációját. Ez egy alapvető, és kihagyhatatlan lépés a fejlesztési folyamat során. Mindezek előtt, első lépésként a vezetővel/vezetőkkel történő üzleti-szakmai egyeztetések során felmérésre kerülnek az aktuális informatikai rendszerek, és az üzleti modell folyamatainak felépítése, jellemzői. A felmérés során specifikáció készül, amely az egyes vezetőkkel történt egyeztetések üzleti információit informatikai fejlesztési folyamatra vetítve határozza meg.

Egyedi fejlesztés

A mai informatikai szcénában jellemzően kétféle megközelítés létezik: az egyik a dobozos IT termékek használata, a másik pedig az egyedi fejlesztés. A dobozos termékek egy cég korai fejlődési szakaszában jó alternatívát jelenthetnek. Egy ilyen egyszerűbb, „kulcsrakész” termék akkor lehet jó választás, ha a vállalat épp egy olyan fázis-váltásban van, amikor a kezdetleges, nem vállalati informatikai megoldások (például Excel, egyszerű számlázó, raktárnyilvántartó rendszer,...) már kevésnek bizonyulnak a további fejlődéshez, ugyanakkor még nem ért el a vállalat egy olyan szintet, amikor egy költségesebb cégreszabott fejlesztést képes megfinanszírozni.

SAP Business One

Az COM megoldásai esetében a cégreszabott vállalatirányítási rendszer felépítésének alapja, és a rendszer „motorja” az SAP Business One szoftver.
Ez a rendszer logikus, könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető és megfelelően testre szabható, fejleszthető – ami egy egyedi fejlesztésnél kritikus szempont.
Ez a megoldás olyan cégvezetők céljait tudja kiszolgálni, akik szeretnének túllépni az egyszerű számlázó programokon, nyilvántartó rendszereken, és az ezek között történő manuális adminisztráción.