RENDSZERBEN GONDOLKODUNK.

A VÁLLALATIRÁNYÍTÁS JÖVŐJE

A vállalatirányítás egyre több üzletember szemében elcsépelt fogalommá vált. Egyfajta „szükséges rossz” szerepét tölti be a menedzserek mindennapjában, hiszen ritka az az eset, amikor a meglévő rendszerek az összes, a vezetők számára fontos adatot egyszerű, érthető, de az adott területet teljes komplexitásában és realitásában mutató képet tudnak biztosítani.

COMPANY SYSTEM SCAN

A Company System Scan lényege, hogy tiszta képet kapjunk a cég fejlődési céljaihoz szükséges informatikai, ezen belül a szükséges vállalatirányítási megoldási igényéről. A CSS az üzleti célokhoz rendeli hozzá a szükséges IT fejlesztéseket. Bemutatja, hogy a cég jelen állapotában, jelenlegi rendszereivel milyen mértékben képes kiszolgálni és megvalósítani az elsőszámú döntéshozók céljait. Rövid, közép és hosszú távon értékeli a tulajdonosok, cégvezetők üzleti igényeihez szükséges fejlesztéseket, ezáltal lehetővé teszi azok leginkább költséghatékonymeghatározását.

UNIQUE COMPANY CONTROL

A Unique Company Control olyan vállalatirányítási rendszer, mely tökéletesen és egyedileg illeszkedik a megrendelő vállalkozásának jelenlegi menedzselési elvárásaihoz, és jövőbeni fejlődéséből adódó szükségletek kielégítéséhez. A UCC tartalmazhat meglévő, ismert nagy vállalatirányítás rendszer modulok egyedivé történő fejlesztéseit, és dolgozik teljesen egyedileg kialakított elemekkel is. A UCC a vállalkozás egyedi képére formált megoldás, amely jelentősen magasabb szintű megoldást és rugalmasabb, dinamikusabb üzletmenet biztosít felhasználói számára.

UNIQUE COMPANY SUPPORT

Minden IT megoldás esetén kiemelkedő szerepet játszik a biztonságos működés fenntartása, az esetleges működésből adódó hibák azonnali korrigálása. Ez az egyedi rendszerek esetén működik a leghatékonyabban, hiszen a fejlesztő a rendszer teljes mélységig ismeri a részleteket, a modulokat, így bármilyen felmerülő új igény esetén, vagy felhasználásból eredő probléma esetén azonnali reagálást biztosít. A Unique Company Support biztosítja a megrendelő számára a folyamatos, hibamentes, az üzletmenet megszakítás nélküli működését.