SAP BUSINESS ONE

Az COM megoldásai esetében a cégreszabott vállalatirányítási rendszer felépítésének alapja, és a rendszer „motorja” az SAP Business One szoftver. Ez a rendszer logikus, könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető és megfelelően testre szabható, fejleszthető – ami egy egyedi fejlesztésnél kritikus szempont.

Ez a megoldás olyan cégvezetők céljait tudja kiszolgálni, akik szeretnének túllépni az egyszerű számlázó programokon, nyilvántartó rendszereken, és az ezek között történő manuális adminisztráción. Ma egy cégvezető egy vállalatirányítási rendszer bevezetésében nem csupán informatikai fejlesztést, hanem az üzlet hatékonyabbá tételét – az üzletfejlesztés lehetőségét látja. Ahhoz, hogy az üzletmenet valóban hatékonyabb legyen, a rendszernek megfelelő komplexitással is kell rendelkeznie, és több területre kell kiterjednie – mindezt a vállalat működéséhez igazítva.

 

Az SAP Business One alkalmazásával a következő területek kerülhetnek egy rendszer alá:

  • Pénzügyi folyamatok kezelése, teljeskörű kontrolling
  • Értékesítési folyamatok, ügyfélkezelés
  • Beszerzés koordinálása, készletnyilvántartás
  • Gyártási folyamatok komplex kezelése és ellenőrzése
  • Szervíz rendszer, életút követés

 

A rendszerek fejlesztése után legalább ilyen fontos, hogy a felépített rendszerek megbízhatóan, stabilan működjenek. Valamint az üzlet fejlődése által újabb fejlesztési, bővítési igények merülhetnek fel a rendszerrel kapcsolatban. Egy olyan rendszer esetében, amely a vállalat alapvető működését befolyásolja, és az üzlet fejlődésének hátterét adja, a vezető joggal várja el, hogy az azt bevezető és fejlesztő csapatra a későbbiekben is számítani tudjon. A COM csapat a tanácsadástól kezdve a, a fejlesztésen keresztül a rendszer support-jáig bezárólag ott van a partner mellett. Ezáltal az üzletet már jól ismerve, az igényeket teljes mértékig megértve képesek a vállalat fejlődését lekövetni, és újabb szintre juttatni az üzletet.